Сакај СПОРТ!   Читај Спорт!   Живеј СПОРТ!
Претплата Шестмесечна 500 денари Годишна 1.000 денари Телефон: +389(0)2 60 91 798; +389(0)78 232-712
Дигитален магазин
 • СЕМЕЈСТВОТО БАБУНСКИ

  Македонија се крсти во Давид и во Доријан

 • ТЕМА НА МЕСЕЦОТ

  Во името на парите?

 • ЈОВАНКА РАДИЧЕВИЌ (ЖРК ВАРДАР)

  Сите се плашат од нас...

 • СПОРТ И БРАК

  Ања ги открива тајните на својот сопруг Павел

Ekipa
Ekipa

Металург

-:-

Вардар

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Стадион „Железарница“ во Скопје. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 15 часот. Главен судија: Марјан Ецкоски (Охрид). Помошници: Негриески (Струга) и Грданоски (Струга). Делегат: Сашко Тасев (Кавадарци)

Македонија ГП

-:-

Шкендија

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Стадион на Македонија ЃП во Ѓорче Петров. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 16 часот. Главен судија: Горан Спиркоски. Помошници: Митрески и Смилкоски (сите од Прилеп). Делегат: Васко Кантарџиев (Струмица).

Напредок

-:-

Брегалница

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Градски стадион во Кичево. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 16 часот. Главен судија: Фатон Мустафи (Тетово). Помошници: Ширилов (Скопје) и Стојановски (Скопје). Делегат: Благојче Ангелевски (Битола).

Гостивар

-:-

Турново

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Градски стадион во Гостивар. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 16 часот. Главен судија: Јосип Бартон. Помошници: Ѓорѓиевски и Љатифи (сите од Тетово). Делегат: Тони Донев (Валандово)

Ренова

-:-

Работнички

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Градски стадион во Тетово. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 16 часот. Главен судија: Марјан Маркоски (Охрид). Помошници: Тодороски (Охрид) и Мацески (Струга). Делегат: Џевдет Далипи (Кичево)

Пелистер

-:-

Еуромилк ГЛ

CLOSE

ПМФЛ – 28. коло

Стадион „Тумбе кафе“. Сабота, 19.04.2014. Почеток: 16 часот. Главен судија: Далибор Ѓорѓевски (Куманово). Помошници: Николов (Кратово) и Стефановски (Кратово). Делегат: Виктор Сотировски (Скопје)

Ракомет
19/04/2014 13:11
Меѓ. Фудбал
18/04/2014 23:43
Ракомет
18/04/2014 15:27
Кошарка
18/04/2014 11:16
ПРИЈАТЕЛИ