Коментари Archives - Page 27 of 27 - Екипа
Сакај СПОРТ!   Читај Спорт!   Живеј СПОРТ!
Ekipa
Топ Вести
Фудбал
20/09/2017 17:32
Фудбал
20/09/2017 15:30
Ракомет
20/09/2017 13:46
Кошарка
19/09/2017 18:29
 • Кошаркарска антипропаганда

  Кошаркарска антипропаганда

  17/10/201100:00

  Толку многу труд треба за нешто да се создаде, нешто големо како она што македонските репрезентативци го...

 • Мистер Џон Т(р)ошак и Боби обединителот

  Мистер Џон Т(р)ошак и Боби обединителот

  09/10/201100:00

  Аирлија четворката „мистер Џон“. Немавме примено четири парчиња цели две и пол години (последен пат од Холандија,...

 • Нека биде дерби…

  Нека биде дерби…

  30/09/201100:00

  Дерби...еден збор, а кажува се. Натпревар, надмудрување, витештво, спортски ривалитет...Ама, понекогаш некои го сфаќаат поинаку, па дерби...

 • Зарем е важно кој е виновен?

  Зарем е важно кој е виновен?

  25/09/201100:00

  Има една певлива песна од Северина и од Борис Новковиќ, ја пеат во дуел, па во дел...

 • Кошарката ја сплоти Македонија

  Кошарката ја сплоти Македонија

  20/09/201100:00

  Финансиски проблеми, поделба на луѓето од секојдневието на власт и опозиција, невработеност... сите тие фрустрации беа апсолутно...