Емотивно видео кое освојува од прва: Нов спот на Скопско

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца.Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Искористени се две македонски народни песни “Море Сокол Пие“ и “Јовано Јованке”, преработени во модерен звук од Емин Џијан, а духовитиот глас на актерот Сашко Коцев на интересен начин ни ја раскажува приказната за нас, водејќи не низ малите сокаци, улички, села и градови во Македонија кои не би ги менувале за ништо на светот. Скопско уште еднаш потврди дека е автентичен бренд, кој секогаш инспирира!

[youtube id=”RrpZg15TzX8″ width=”640″ height=”380″]

Комерцијален текст

Се вчитува...