ФОТОГАЛЕРИЈА: Пандев го „прошета“ трофејот од Суперкупот по „Телеком арената“

Амбасадорот на УЕФА Суперкупот „Скопје 2017“, Горан Пандев прв имаше можност да мине еден вид своевиден „почесен круг“ со трофејот од Суперкупот низ „Телеком арената“.

По промоцијата на својата нова „амбасадорска позиција“, Горан Пандев од нашиот најголем стадион ја стартуваше турнеата на трофејот од Суперкупот кој наредниот период ќе биде презентиран и во повеќе македонски градови…

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...