Прв интернационален кугларски турнир „8. септември“ – под спонзорство на „PlusPharma“!

Во организација на кугларскиот клуб Вардар, а поддржано од фармацевтскиот бренд PlusPharma изминатиов викенд се одржа првиот “Интернациолален Кугларски турнир – 8ми Септември” во спортскиот центар Борис Трајковски.

<img class="alignnone size-full wp-image-190897" src="http://ekipa.mk/wp-content/uploads/2017/09/grupna.jpg" alt=

Се вчитува...