Секси видео на Љубов Ткач ја „запали“ Русија

Руската атлетичарка Љубов Ткач ја запали светската јавност со најновото провокативно видео, на кое се обидува да облече тесни фармерки. Таа е една од најпосакуваните спортистки во Русија, а очигледно дека умее да си ја зголеми популарноста на посебен начин. Инаку, се натпреварува во повеќебој и успеа да освои сребрен медал на Европското првенство до 23 години во Естонија во 2015 година.

Се вчитува...