Без изненадувања на Топ-8 турнирите во пинг-понг за момчиња и девојчиња до 12 години

Изминатиов викенд во Прилеп се одиграа Топ 8 турнирите во пинг-понг, во категорија У-12 во машка и во женска конкуренција.

И во двете категории немаше изненадување, најдобрите на ранг листите само ги потврдија своите позиции.

КОНЕЧЕН ПЛАСМАН
МОМЧИЊА
1 Кристијан Каламадевски – ППК Зегин Берово
2 Леонид Гидалов – ППК Студент
3 Давид Јоноски – ППК Младост 96
4 Мартин Ристески – ППК Младост 96
5 Трајче Маркоски – ППК Младост 96
6 Кристијан Митев – ППК Пелагонија
7 Јован Пармачки – ППК Зегин Берово
8 Андреј Бејковски – ППК Пелагонија

ДЕВОЈЧИЊА
1 Моника Стајковска – ППК Зегин Берово
2 Матеја Смолиќ – ППК Рисови
3 Лена Гидалова – ППК Студент
4 Сара Ризовска – ППК Зегин Берово
5 Мила Гулеска – ППК Младост 96
6 Благица Печинска – ППК Зегин Берово
7 Ана Смолиќ – ППК Рисови
8 Алексија Китански – ППК Агро Милениум

Се вчитува...