Бидете внимателни: Еден од најозогласените убијци побегна од затвор (ВИДЕО)

Еден од најдобрите хрватски ММА борци, Роберто Солдиќ на настанот ‘KSW 63’ ќе ја брани шампионската титула во велтер категоријата, а неговиот предизвикувач е Чехот, Патрик Кинцл. Во пресрет не борбата, полската организација се надмина себе си и направи спектакуларно најавно видео.

На истото прво се гледа како водител на полска телевизија ги предупредува граѓаните дека најопасниот криминалец Роберто Солдиќ избегнал од затвор каде служел казна за пет убиства, односно неговите нокаут победи во KSW. На Чехот му припадна улогата на инспектор кој ќе се обиде да го спречи озогласениот Хрват.

Се вчитува...