ДАРКО ПАНЧЕВ за ЕКИПА со анализи на ЕВРО 2024: Тадиќ имаше момент на слабост, но ништо драма… Албанија и Романија се позитивни приказни од Балканот!

Најголемото македонско фудбалско име во историјата, Дарко Панчев, ексклузивно за ЕКИПА од денеска па до 14. јули со постојани анализи од стручен аспект за што ќе се случува на ЕВРО 2024. Златната копачка на Европа за 1991 година и освојувач на европската шампионска титула, како и секогаш отворено, од еден поинаков агол за сите најинтересни моменти од Германија.

=====================================================================

Се вчитува...