„Гаден“ до крај – Лев се „одјави“ со прст во нос, па во уста (видео)

Јоаким Лев го водеше својот последен натпревар како селектор на Германија, а искусниот стратег се „одјави“ со истото некултурно однесување што го одликуваше во последните години.

Веднаш по последниот судиски свиреж камерите го уловија Лев како го допира прстот до носот, а потоа го става во уста…

Што повеќе да се каже, освен дека е среќа што Јоаким Лев веќе нема да го гледаме на големите фудбалски натпреварувања.

Се вчитува...