НБА му врачи ново признание на Јокиќ – Србинот за првпат ќе игра на католичкиот Божиќ
Пешиќ: На Теодосиќ му беше понудена опција да биде резерва… тој не е резерва
Пешевски: Голем е предизвикот да играш во градот на ракометот, Еурофарм ќе биде проблем на секој противник
Сопругата на Михајловиќ се отвори: Сите сме борци во битката на животот, но некои водат, а некои следат