Извонредно видео на незаборавната авантура на 40 веслачи на „LAKE OHRID SUP CROSSING 2022“ (ВИДЕО)

Уште едно прекрасно издание на „LAKE OHRID SUP CROSSING“ организиран од „Paddle Klub“ од Охрид.

Извонредна 26-километарска СУП-авантура долж крајбрежјето на Охридското езеро оваа година со 40 веслачи од пет држави.

„На наше огромно задоволство сите 40 веслачи успеаја да стигнат до целта, вклучувајќи го и нашиот најмлад пријавен веслач Каи Петрески, кој има само 10 години. Уште една одлична организација која не прави сите нас горди“ – истакнаа организаторите на незаборавната авантура од „Paddle Klub“ од Охрид.

Се вчитува...