Јапонците со поддршка за македонската експедиција на ЛОИ – Напред Македонија! (ВИДЕО)

Дел од македонската експедиција веќе е во Токио каде што се подготвува за почетокот на Летните олимписки игир. Градчето Чигасаки ќе биде домаќин на македонските спортисти. Градоначалникот на градот, заедно со жителите даде поддршка за македонските спортисти.

„Напред Македонија“, е пораката која што ја испраќаат Јапонците за Македонија.

 

Се вчитува...