Кога Ана од Скопје и Хуан Мата комуницираа со знаковен јазик (ВИДЕО)

Во честитката за светскиот ден на знаковиот јазик, УЕФА потсети на видеото во кое Ана Пупоска го интервјуира шпанскиот интернационалец од Манчестер јунајтед, Хуан Мата. Таа успеа малку да го подучи да комуницира на јазикот кој го користат глувите лица.

 

 

Се вчитува...