Компанијата Mozzart спонзор на Спортските игри на Македонски полициски синдикат

Македонскиот полициски синдикат по 19-ти пат ги одржа спортските синдикални игри, а компанија Mozzart ги поддржа и како спонзор помогна во успешна реализицација на настанот.

Членовите  на Македонскиот полициски синдикат се  натпреваруваа  во дисциплините баскет, мал фудбал, одбојка, пикадо, табла, атлетика и шах. Оваа година, на 19 – те Спортски игри и средби учествуваа околу 650 членови, домашни и странски гости на МПС, што е скоро двојно зголемување на бројот на учесници за разлика од изминатите години.

„Голема благодарност до компанија Mozzart со која досега веќе имаме соработувано и има реализирано донација. Се надеваме дека и во иднина ќе продолжиме и уште повеќе ќе ја зацврстиме нашата соработка.“ – изјави претседателот на Македонски полициски синдикат, Д-р Марјан Кицев.

Се вчитува...