Квота 24 за 24 пива

Зарем има подобар начин од тоа да го поминете летото гледајќи репрезентативен фудбал, со ладно пиво и тикети со вашите добитни комбинации? Совршено!

Mozzart ви нуди единствена можност да добиете пакет од 24 пива Скопско за време на Европското фудбалско првенство! Како до нив?

  • Вашиот добитен тикет потребно е да има вкупна квота минимум 24 (24 или поголема)

  • Тикетот мора да е добитен, односно да нема ниту еден промашен пар.

  • Тикетот потребно е да има уплата од минимум 60 денари.

  • Сите натпревари на тикетот мора да се одржуваат истиот ден.

  • Почеток на одигрување на последниот натпревар кој се наоѓа на тикетот мора да биде најдоцна до 22 часот тој ден кога е уплатен тикетот. На тикетот не може да има натпревари кои се одигруваат во други денови освен во денот кога е уплатен тикетот.

  • Сите натпревари на тикетот мора да бидат спортски настани. Услов не исполнуваат системски тикети, тикети за обложување во живо и тикети со играта „вкупно поени на играчи“.

Доколку вашиот тикет ги исполнува овие услови, приложете го тикетот кај оператерот на уплатно место и пополнете го формуларот, а Mozzart ќе ви достави пакет од 24 пива!

  •  Секој играч кој ги исполнува горенаведените услови, има право на еден пакет од 24 пива.

Во тек се и активациите на социјалните мрежи на Mozzart, каде што можете да освоите пиво колку што сте тешки.

Следете ги Mozzart и освојте бројни награди!

Се вчитува...