Наградна игра „Една ко Ниедна“!

Драги типстери време е за награди !!!

Спортските обложувалници Евротип започнуваат со наградната игра „Една ко Ниедна“!!! Повторно даваме шанса за освојување на високи парични награди за сите оние играчи кои често „паѓаат“ само за една. Сочувај го тикетот со еден промашен натпревар и учествувај во шансата за парична добивка на една од трите главни награди!!!

  • Прво место 300.000 денари
  • Второ место 200.000 денари
  • Трето место 100.000 денари

Стартуваме на 01.11.2023 до 15.12.2023  а добитниците ќе бидат познати на 16.12.2023.

Евротип – Секогаш повеќе!   

Повеќе информации за правилата и условите на наградната игра видете на   https://rb.gy/cjqpy

www.evrotip.mk

Се вчитува...