Нема крај на проблемите: Трајковски со температура, Велковски се жали на повреда

ЕКИПА во Тбилиси Горан Бошев И по пристигнувањето во Тбилиси, македонската фудбалска репрезентација продлжува да има проблеми со отсуства. После откажувањето на Стефан Ристовски, Ваљон Етеми, Аријан Адеми и Дарко Чурлинов поради повреди, сосема неизвесни за настап пред вечерашниот дуел се и Александар Трајковски и Дарко Велковски. Александар Трајковски веќе трет ден има покачена температура, … Продолжи со читање Нема крај на проблемите: Трајковски со температура, Велковски се жали на повреда