Неверојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со МИЛИОНЕР, СУПЕР МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ

Поминаа неверојатни десетина дена за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, исполнети со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки и еден СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Ако на тоа се додадат и добивките од МИНИ ЏЕКПОТ, вкупната доделена сума доаѓа до фантастични 16.943.025,00 денари.

Последните десет дена од април почнаа со МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во село Делгожди, Струга, каде беше регистрирана највредната добивка. Нашиот среќен играч освои 1.724.127,00 денари. Вториот, велигденски МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ го регистриравме попладнето на 23 април, во објект на Спортлајф во скопската населба Аеродром. Неговиот износ е 1.365.585,00 денари. Најтазе е МИЛИОНЕРОТ кој доаѓа од Тетово. Утрото на 28 април, кај нашиот соработник Евротип, му ја донесе добивката на неговиот живот, ЏЕКПОТ вреден 1.697.283,00 денари.

Дури и ова е доволно за да кажеме дека месец април се одјави во голем стил, но тука не заврши возбудата. На истиот ден, но неколку часа подоцна, регистриран е СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во Бананакицк во Велес, а неговата вредност изнесува 8.464.483,00 денари.

Семејството среќни добитници на Видеолотарија Касинос Австрија го надополнија и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ во вкупна вредност од 3.691.547,00 денари.

Пролетта дефинитивно стигна кај играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, а многу од нив допрва ќе ги огрее среќен час со МИЛИОНЕР и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Се вчитува...