Подравка организира голема наградна игра – „Фант – Времето може да се купи“

Одбери од Фант или Вегета Фант мешавините, пријави се на fant.podravka.mk и освој една од бројните вредни награди.

Компанијата Подравка организира голема наградна игра за промоција на производите од брендовите Фант или Вегета Фант која ќе трае во периодот од 19.09.2022 до 30.11.2022 година.

Кој вика дека времето не може да се купи?

Имаме одлични вести за вас. Фант го забрзува времето на подготовка на вашите омилени јадења и притоа наградува.

Подгответе се за неодоливи кулинарски искуства со Фант мешавините и освојте некоја од ФАНТастичните награди од кои главната е дури 100 000 денари.

Фант те дарува со време. Како?

За да учествувате во наградната игра „Фант – Времето може да се купи“ треба да купите Фант или Вегета Фант производи во вредност од најмалку 140 денари, се регистрирате на fant.podravka.mk, го пополнувате формуларот за пријава со внесување на вашите лични податоци, број на фискална сметка и вие имате шанса да освоите вредни награди.

 Повеќе време и уште повеќе награди!

Фант и Вегета Фант ви ја претставуваат главната награда – 100.000 денари. Останатите награди се: Правосмукалка-робот XIAOMI MI ROBOT VACCUM-MOP P BLACK, Правосмукалка BOSCH BCS 611 P4A, Фритеза PHILIPS HD 9270/90, iPhone 13,  Електричен тротинет MS ENERGY NEUTRON n1.

Кликнете на fant.podravka.mk, разгледајте ги правилата за учество и наградите и секако пријавете се.

 Среќно и продолжете со создавање на брзи и недоливи јадења со Фант и Вегета Фант производи!

Се вчитува...