Повеќе од милион евра, им исплати на играчите на ВЛТ, Видеолотарија во јуни

Неверојатна сума од 68.374.869 денари им исплати на играчите на ВЛТ, Видеолотарија Касинос Австрија во јуни. Три Супер милионер, 17 Милионер Џекпот и дури 1.733 Мини џекпот добивки ги радуваа играчите на видеолотариските терминали само во јуни оваа година.

Сончев и среќен е јуни, ако се суди според фантастичната сума која Видеолотарија Касинос Австрија им ја исплати на играчите на видеолотариските терминали.

Неверојатни 68.374.869 денари е збирниот износ на сите добивки Супер милионер, Милионер и Мини џек пот во јуни годинава.

Во јуни  дури трипати е освоена најпосакуваната добивка, Супер Милионер џекпот за која играчите поделиле неверојатни  35.305.360 денари.

Сигналот за Милионер џекпот го слушнаа дури 17 среќни играчи кои заедно поделија  25.271.573 денари. Збирниот износ на Мини џекпот добивката во јуни достигна вкупен износ од  7.797.936 денари

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во јули.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Се вчитува...