Приказната завршува недопишана (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЕКИПА во Будимпешта,

Билјана Б. Петрушева, Кристијан Димевски

Сонот не се оствари. Желбите останаа нереализирани, солзите ќе останат засекогаш да се паметат. Вардар и во своето второ финале загуби по продолженија од Ѓер, и не стигна до пехарот во Лигата на шампионките. Ќе беше убав крај на бајката, но приказната завршува недопишана.

 

 

 

Се вчитува...