Прво коло од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ“ на 2win.mk

Во тек е првото коло од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ“, која Видеолотарија Касинос Австрија ја реализира на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk. Наградната игра е со вкупен фонд од 6.684.831,00 денари.

На единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk,  во тек е најновата награна игра ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ, на задоволство на играчите. Првото коло започна точно на полноќ на 20.05.2022, а ќе трае до 17.06.2022. Правилата за наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОИ“ се објавени на играчката платформа 2win.mk.

Листата на награди во првото коло ја сочинуваат првите 30 најсреќни учесници на конечната ранг листа со следниот распоред на нивоа на доделени награди, кои се исти за двете категории (видеолотарија и електронски игри, спортско обложување)

Место на ранг листа Број на награди по категорија по коло   Вид на награда
1 1 МОТОР – СКУТЕР 50цц
2 1 ЕЛЕКТРОТРОТИНЕТ
3 – 4 2 ВЕЛОСИПЕД
5 – 6 2 РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК
7 – 10 4 ПАРИЧНА НАГРАДА 12000 денари
11 – 20 10 ПАРИЧНА НАГРАДА 6000 денари
21 – 30 10 ПАРИЧНА НАГРАДА 3000 денари
Вкупно награди 30

 

Во текот на наградната игра ќе се доделат вкупно 240 награди во 3 кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Наградната игра се изведува преку единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk во двете категории: видеолотариски и електронски игри, и спортско обложување. Главната награда е  1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории на крајот на наградната игра.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОИ

 

Се вчитува...