Првото коло од „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” на 2win.mk донесе скутер за Александар и таблет за Зоран

Александар Цветковски од Охрид освои скутер, а Зоран Стојков од Велес освои таблет во првото коло од наградната игра „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk

Во тек е второто коло од наградна игра  „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ” на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk. Победниците од првото коло во оваа наградна игра во Видеолотарија веќе ги подигнаа своите награди. Паричните наградни од ова коло во вкупен износ од 66.000,00 денари им се исплатени на 20 играчи.

Александар Цветаноски од Охрид е победникот во првото коло од наградна игра  „ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ”, што му овозможи да ја освои наградата скутер. Зоран Стојков од Велес, во првото коло од оваа наградна игра се најде на третата позиција на ранг листата. Оваа позиција  му овозможи да освои таблет.

Наградната започна  на 16.08.2022 година, а ќе трае  до 15.10.2022 година, вклучувајќи го и 15.10.2022 година, заклучно до 23:59 часот. Наградната игра е достапна само за државјани на Република Северна Македонија, кои имаат право на учество во интернет игрите на среќа согласно важечката законска регулатива. Правилата за наградната игра ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИсе објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈ КАЗИНО ВО ЖИВО И ПОБЕДИ

 

Се вчитува...