Тодор Мирчевски и Љупчо Милков ќе возат велосипеди благодарение на наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ на 2win.mk

Третото коло од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ веќе сигурно влегува во завршница. Остануваат уште неколку денови до крај на наградната игра која ги забавува играчите на единствената легална платформа за игри на среќа. Благодарение  на  наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“, Тодор Мирчевски и Љупчо Милков ќе возат велосипеди.

Тодор Мирчевски освои велосипед, награда која ја освои учествувајќи во наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“, во категоријата спортско обложување, во првото коло. И Љупчо Милков ќе вози велосипед, кој пак го освои во второто коло од оваа наградна игра. И  тој, како и Тодор наградата ја освои во категоријата спортско обложување на играчката платформа 2win.mk.

Правилата за наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ се објавени на играчката платформа 2win.mk. Наградната игра е со вкупен фонд од 6.684.831,00 денари.

Во текот на наградната игра ќе се доделат вкупно 240 награди во 3 кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Наградната игра се изведува преку единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk во двете категории: видеолотариски и електронски игри, и спортско обложување. Главната награда е  1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории на крајот на наградната игра. Наградната игра завршува  точно на полноќ на 15.08.2022.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОЈ

 

Се вчитува...