Турците со ист рецепт: Гулер асистира, Демирал погодува, Турција пред 1/4 финале (ВИДЕО)

И покрај тоа што Австрија тргна крајно офанзивно во вториот, и мирисаше на гол во мрежата на Турција, сепак, уште еден шок за Австријците.

По проверен рецепт како по првиот гол, Гулер од корнер асистира, а Демирал со глава овој пат го матираше Пенц, за предност на Турција од 2-0.

Ако Австрија не успее да постигна брзо гол, тогаш лошо им се пишува, и им се заканува елиминација од ЕВРО 2024.

Се вчитува...