ВИДЕО: Дарко Панчев и Артим Шаќири подготвени за ЕВРО 2024 – Знаат како се гледа фудбал!

Среќа, еуфорија, солзи, гнев, дебатирање во кафеана, коментирање на кауч и енергично навивање… сето тоа ќе го доживееме во вистинска смисла од 14. јуни до 14 јули, кога ќе се одржи најважната споредна манифестација на светот – Европското фудбалско првенство Еуро 2024. Светот ќе застане за фудбалерите и фудбалските фанови, но и не само за нив.

Веруваме дека веќе се организирате за ЕП 2024, но дали и вашиот дом е подготвен?

За целосно да уживате во овој спортски настан, треба да ја подготвите вашата домашна опрема за навивање. А за да не мора да се грижите за ништо, Нептун Македонија подготви непобедлива понуда на врвни ТВ уреди, за добар увид во најважните спортски моменти.

Одлучете мудро и што поскоро, бидејќи неверојатните попусти за најспектакуларното доживување траат само до 16 јуни!

Решете се за еден од новите телевизори што ќе ви донесе стадионско искуство за следење на играта. Нептун нуди уреди со напреден режим што совршено се прилагодуваат и го разбираат она што го гледате, трансформирајќи ја сликата за секој детал од теренот да го видите кристално јасно, како да сте таму. Новата ЕП 2024 понуда на телевизори во Нептун ќе ве „пренесе“ на теренот, во центарот на акцијата, со слика подеднакво совршена од секој агол. Резултатот – јасен преглед на секоја акција, секој шут и секој фаул каде и да седите во просторијата.

Во годината на фудбалот и годината на спортот воопшто, Дарко Панчев и Артим Шаќири, едни од најголемите македонски фудбалери на сите времиња, се вклучуваат во акцијата на Нептун за поддршка и култивирање на љубов кон овој високоинтензивен спорт, кој е повеќе од игра, и е глобален и социјален, културен феномен. И двајцата се согласуваат во уверувањето дека фудбалот е најмалиот заеднички содржател во животот на многумина, сврзно ткиво и јазик што сите го разбираат.

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

А ние знаеме дека од утре животот ќе застане во многу домови, а повеќето ќе калкулираат сè во однос на распоредот на натпреварите, бидејќи… сè друго може да почека.

Затоа посетете ја навреме веб-страницата на Нептун или најблиската продавница, изберете го вашиот соиграч и обезбедете победа на домашен терен!

Се вчитува...