Во јули 47 милиони завршија кај играчите со СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТИТЕ

И јули донесе милиони причини за насмевки кај илјадници играчи на Видеолотарија Касинос Австрија. Сите се забавуваа со игрите на нашите видеолотариски терминали насекаде низ Македонија, а најсреќните меѓу нив, поделија вкупно 46.975.652,00 денари.

Вкупно 46.975.652,00 денари во јули легнаа на сметките на играчите на видеолотариските терминали. Во месец јули имавме две СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ  добивки во вкупна вредност од 20.145.595,00 денари, а дури 13 играчи се израдуваа на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката и заедно поделија 18.511.719,00 денари. Јули го заокруживме и со 1.850 МИНИ ЏЕКПОТИ во вкупна вредност од 8.318.338,00 денари.

Секој играч може да стане среќен добитник на СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР или МИНИ ЏЕКПОТ. Затоа играјте за забава и играјте одговорно.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

Се вчитува...