„За нас фудбалерките нормално е да имаме секс пред натпревар, за разлика од машките на кои им е тоа забрането“

Руслката голманка Елвира Тодуа која во моментов брани за ЦСКА Москва вели дека фудбалерките можат да имаат секс пред натпреварите, за разлика од нивните колеги во машкиот фудбал на кои тоа им е забрането.

„Нормално е жените пред натпревар да имаат секс, додека за поголемиот дел од машките знаеме дека тренерите им забрануваат. За нас жените тоа не претставува никаков проблем, дури е и нормално пред натпревари“, изјави Тодуа.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todua Elvira (@todua_elvira)

Се вчитува...