За ова зборува цел регион: Милош Биковиќ открива што стои зад неговите големи успеси

Откако пред десетина години се појави на големата сцена, Милош Биковиќ реди само победи. Секоја улога му носи се поголема популарност, филмовите и сериите во кои тој глуми имаат загарантиран успех во повеќе земји. Милош е еден од најпопуларните глумци и во Русија.

Славата е слатка, но со себе носи и голем број на обврски кои Биковиќ успева да ги реши, секогаш со насмевка на лицето.

Во што е тајната?

Милош, како и сите ние, сака добро да се забавува и да се опушти, a Mozzart e секогаш тука да понуди загарантирана забава.

– Да би можел сè да постигнам, јас едноставно морам да живеам брзо и секој пат се трудам да го дадам својот максимум во тоа што го правам – објаснува Биковиќ во новиот серијал реклами на компанијата Mozzart „Биди победник“ за кои зборува регионот овие денови.

Биди победник. Mozzart.

 

 

Се вчитува...