Јас сум Салах…не, не, јас сум Салах…(ВИДЕО)

Мохамед Салах е фудбалски бог на Египет, а Ахмед Бахаа често ја ужива неговата популарност затоа што неверојатно наликува на фудбалерот на Ливерпул. Тие имаа и средба, на која Салах се изненади дека има своја „копија“ во родната земја.

„Мохамед кога ме виде се шокираше, и рече дека се чувствува исто како да застанал пред огледало. Неверојатна е сличноста, но всушност Салах наликува на мене, затоа што јас сум повозрасен“, изјави Ахмед Бахаа, „двојникот“ на Мохамед Салах.

Се вчитува...