Кој нема среќа во фудбалот, има во љубовта

Хатем Бен Арфа нема среќа во фудбалот во последните две сезони, закован е на клупата на Пари Сен Жермен, многу често е дури и на трибините, но затоа има многу повеќе среќа во љубовта. Тој ја „ќари“ Ирис Митенер, убавицата која ја доби ласкавата титула „Мис Франција 2016“.

„Прекрасна вечер“, откри Хатем Бен Арфа, и дефинитивно мора да му се верува…

Се вчитува...