ПИКАНТЕРИИ ОД ЕВРО 2024: На Англичаните никогаш не им е досадно…, и надвор од теренот (ВИДЕО)

Островските навивачи и тоа како секогаш добро се забавуваат за време на настапите на своите фудбалски репрезентации на големите светски натпреварувања.

Па, Шкотите и Англичаните и овој пат се во фокусот на вниманието на ЕВРО 2024 во Германија, кога се во прашање пикантериите надвор од терените.

А, дека на Англичаните никогаш не им досадно и додека се во очекување на почетокот на натпреварот потврда е забавата со еден свој сонародник… Алкохолот се трпи…

Се вчитува...