Роналдо купи компанија која ја тужел 11 пати

Кристијано Роналдо ја купил медиумската куќа „Кофина Медина“ за 57 милиони евра. И тука нема ништо невобичаено ако се има во предвид дека Португалецот претходно ја тужел оваа компанија 11 пати.

Веројатно му било доста одење по судови, па едноставно се одлучил да ја купи. Сепак, колку е голем човек покажа со првиот потег после купувањето. На секој вработен исплатил 1250 евра.

Кристијано и неговиот тим се одлучиле да ги задржат сите вработени, а единствена промена ќе биде називот на фирмата, која сега ќе се вика „Експресао Ливре“.

Се вчитува...