Урнебесно: Роналдо, Меси и Ѓоко Зајков во политичка кампања, кој е најдобар?

Политичката кампања во Македонија е во полн ек, а социјалните мрежи и ПР службите на партиите и на кандидатите се служат со различни методи да ги привлечат гласовите од граѓаните.

Така во политичката кампања влегуваат и познатите спортисти како Роналдо, Меси, како и еден наш репрезентативец – Ѓоко Зајков.

На прашање на член на Либералната партија, дали повеќе го сака Роналдо или Меси, тој одговара со Ѓоко Зајков. Зајков е во блиско сродство со лидерот на ЛДП, Моника Зајкова, која е кандидат за пратеник на следните избори.

Се вчитува...