Жешки бонуси, нова промоција на 2win.мк

Од 01.07.2024 до 14.07.2024 на најдобрата легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, промоција  за играчите: Жешки бонуси

Од 01.07.2024 до 14.07.2024 нова промоција за играчите на најдобрата, легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија-2win.мк. Кампањата „Жешки бонусие достапна за сите играчи.

За активирање на промотивниот ваучер од оваа промоција, неопходно е да се исполнат следните услови:

  • Активиран депозит во период од 01.07.2024 до 14.07.2024 во износ од најмалку 500 денари. Депозитот мора да е успешен, односно трансакцијата да биде успешно одобрена
  • При пополнување на формуларот за депозит, заедно со износот, во полето „Ваучер“ потребно е да се внесе кодот од промотивната кампања: BONUS500
  • Средствата од промотивниот бонус ваучер можат да се користат во рок од 7 календарски дена од активирањето на бонус ваучерот. Сите неискористени средства од промотивниот бонус ваучер, по истекот на рокот за користење, ќе бидат повлечени од сметката за игра на учесникот.

Деталите кои се однесуваат на правилата за промоцијата, се достапни на следниов линк: 2win.mk

Се вчитува...