Болт победува и кога нема гравитација (ВИДЕО)

Јусеин Болт може и против гравитацијата. Иако се покажа дека многу потешко му оди отколу во вообичaени услови, „громот од Јамајка“ сепак победи во бестежинската трка која беше организирана во авион што се користи за научни истражувања.

 

 

Се вчитува...