Бушар се пожали – 457 дена без секс!

Ежени Бушар повторно се најде во центарот на вниманието со нетениски теми – откако Канаѓанката на својот инстаграм профил се пожали дека 457 дена немала секс.

Следеше и „дообјаснување“ дека всушност станува збор за шега, но тоа не ги спречи припадниците на посилниот пол да се јават како „доброволци“ за да и „помогнат“ на оваа убавица да го прекине „постот“.

“Day 457 without sex” 😂 (it’s a meme – relax)

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Се вчитува...