Дилета Леота се врати во голем стил (ФОТО)

Атрактивната италијанска новинарка Дилета Леота се врати на работа по неколку неделниот одмор. Таа се врати на работните обврски во голем стил и подготвена е за новите предизвици во Серија А. Таа ги привлече воодушевувањата на фановите кои повторно ги остави без здив.

Се вчитува...