Дојдете во Мадеира – за да ја допрете машкоста на Роналдо (фото)

Статуата на Кристијано Роналдо во Мадеира е туристичка атракција како што се очекуваше, но изненадувачка е желбата на посетителите при фотографирањето особено внимание да посветат на „посебен дел од неа“ – машкоста на португалскиот ас.

По социјалните мрежи може да се најдат се повеќе фотографии во кои туристите се сликаат допирајќи го токму овој дел од статуата, во надеж дека ќе им донесе среќа. За „вниманието“ од „гостите“ најдобра потврда е фактот дека статуата покрај на рацете, почнала да губи боја токму во пределот на машкоста на Роналдо.

Се вчитува...