Ете така се слави титула: Италијански одбојкарки голи со трофејот (ФОТО)

Некако традиција станува одбојкарките на италијанскиот Имоко волеј своите трофеи да ги слават на специфичен начин.

Со победата над Новара, Имоко повторно ја освои шампионската титула во Италија а неговите одбојкарки одлучија успехот да го прослават голи заедно со трофејот. Фотографијата нормално веднаш мораше да биде објавена по социјалните мрежи.

Интересно, и минатата година Имоко стигна до шампионската титула и тогаш дел одбојкарки исто така, но поединечно, одлучија да си имаат голи спомен со трофејот.

Се вчитува...