Еугени Бушар сите ја знаат, но дали ја знаете нејзината сестра близначка!? (ФОТО)

Велат дека близначките се неразделни, секогаш заедно… Но, очигледно тоа не важи за нив две. Додека тенисерката Еугени Бушар сите ја знаат, малку позната во јавноста е нејзината сестра близначка Беатрис.

 

 

Беатрис е далеку од спортот. Додека Еугени уште од свои 12 години се насочила кон тенисот, Беатрис одлучила да се школува притоа завршувајќи и факултет во Монтреал.

 

 

Но, залудно факултетот затоа што пред две години ја привлекол светот на модата и сега се занимава со манекенство… Сосема оправдано!

Па, во насока на што подобра себепромоција секако неизбежни се фотографии по социјалните мрежи…

 

Се вчитува...