Лажниот Меси доби 23 тужби од жените што ги одвлечкал в кревет

Реза Парастеш, Иранецот кој неверојатно наликува на Лео Меси ќе треба да оди на суд откако 23 девојки кои ги завел, а верувале дека ѕвездата на Барселона, му поднесоа тужби. Огромната сличност со Меси стана забележителна кога татко му го замолил Реза да се слика во дресот на аргентинската ѕвезда. Сликата се прошири со огромна брзнина на социјалните мрежи и тоа го доби прекарот „лажниот Меси“.

Реза потоа ја ишиша коста во иста фризура, а дури и пушти брада за повеќе да наликува на Меси. Тој демантира дека го користел идентитетот на Меси за да ги заведува жените.

Се вчитува...