Мартин и Дарко шампиони по добивка на 2win.мк за изминатата недела

Минатата недела беше плодна за играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк. Играчите заедно поделија 2.271.752 денари. Меѓу типувачите за оваа недела, Дарко беше вистински мајстор.

2.271.752  денари изнесува збирот на 2winЏекпот добивките кои беа освоени минатата недела. Најголемиот џекпот минатата недела го освои  Мартин. Тој благодарение на играта 40 Супер Хот, успеа да го освои највисокиот џекпот вреден 514.603 денари.

Типстер за минатата недела на 2win.mk е Дарко. Тој се обожувал поени на НБА играчи. Со влог од 100 денари точно ги погодил поените на 10 играчи, и освои добивка од 55.444 денари. Добивката му овозможи да се позиционира на првото место на турнирот ЏЕКПОТ МАНИЈА за оваа недела. ЏЕКПОТ МАНИЈА е супер добитен турнир на 2win.mk. Во турнирот кој трае до 09 јуни, играчите играат за  кеш добивки  во вкупен фонд од 2.500.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн

Се вчитува...