Нада Топчагиќ специјална гостинка на Златан (ФОТО+ВИДЕО)

Златан Ибрахимовиќ го прослави јубилејниот 40. роденден, а специјална гостинка на прославата беше легендарната пејачка Нада Точагиќ. Како потсетување Златан на музичкиот фестивал Санремо ја пееше нејзината песна „Јутро је“, а сега дочека и Топчагиќ да му пее нему.

Легендарната пејачка како поклон му подари две слики, а за возврат доби потпишан дрес од Милан.

Се вчитува...