Најголемата ВЛТ ЏЕКПОТ добивка: Видеолотарија со НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР вреден до 33 милиони денари

Видеолотарија Касинос Австрија и оваа година нуди извонредно заокружување на годината за играчите на видеолотариските терминали. Од 14.11.2023 активен е НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР со сензационален добитен износ од 24 до 33 милиони денари.

Почнува најубавиот период во годината. Времето кога сите си замислуваме убави желби. Видеолотарија Касинос Австрија со цел да одговори на задоволството на нашите верни играчи на видеолотариските терминали, одлучи да внесе дополнителна добивка.

Од 14.11.2023, Видеолотарија Касинос Австрија ја активира дополнителната џекпот добивка- НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР. Овој џекпот има дефиниран опсег на добивка од 24 до 33 милиони денари или повеќе од 500.000 евра, што ја прави најпосакувана ВЛТ џекпот добивка.

НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР е џекпот добивка од времен карактер, која може да се постигне само еднаш. Потребниот влог за постигнување на оваа добивка е идентичен, како и за досегашниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, односно 40 денари по спин на видеолотариските терминали.

#ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #НовогодишенСуперМилионер #ЗамислиЖелба

 

Се вчитува...