Најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден скоро 21 милион денари го освои играч на ВЛТ во Тетово

Петочна среќа за играч на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија. Стана сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот вреден 20.937.208 денари

 Во мај го добивме петтиот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР годинава. Фантастични 20.937.208 денари освои играч кој се забавувал на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија. Најпосакуваната добивка- СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.937.208 денари е освоена кај нашиот деловен соработник Марбет Бет Ту Мар во Тетово.

 На нашиот најнов среќен добитник, му ја честитаме добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот, очекувајќи го да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од  20.937.208 денари.

#ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #НовогодишенСуперМилионер

 

Се вчитува...