Нема кој не ги посетува прес-конференциите на Војводина: Па, кој може да ја одбие Беба…? (ФОТО)

Новосадска Војводина, се чини, ПР-критериумите ги подигна на едно недостижно ниво кое тешко ќе може да го следат останатите балкански, па и европски, спортски колективи.

Во Војводина со медиумите комуницира, а преку Инстаграм своите следбеници ги развеселува, Сања Беба Кружевиќ, клупската портпаролка на „црвено-белите“.

Колегите од српските медиуми велат дека прес-конференциите на Војводина се едни од најпосетуваните. Па, кој може да ја одбие Беба кога ќе ви испрати покана за средба со медиумите!?

Се вчитува...