Нови 500 евра се доделуваат во ЗЛАТНА КОПАЧКА за оној со најмногу погодени двојки на добитни тикети!

Имаш доста добитни тикети во претходниот период? Зошто да не ги играш во Златна Копачка, кои освен тоа што нудат највисоки коефициенти, даваат и 500 евра во следните 13 дена за оној кој ќе има најмногу погодени парови на сите добитни тикети.

Не е шега, третата фаза во обложувалниците на Златна Копачка започна вчера, а во следните 2 недели, ти ги собираат паровите на добитните тикети.

Па така, оној кој ќе има најмногу парови, ќе добие 500 евра како подарок за мајсторлукот.

Прочитај ги минималните правила на следниот линк и вклучи се во натпреварот.

КЛИК

Се вчитува...