Нови промоции на 2win.мк: Бонус добивки за електронската игра „РОКЕТМЕН“ И ЏЕКПОТ МАНИЈА

Од 13.05.2024 до 19.05.2024 на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, бонус добивки за најсреќните активни учесници во електронската игра „Рокетмен“. Освен оваа промоција, од 13.05.2024 до 19.05.2024 играчите имаат можност за забава со најновиот ЏЕКПОТ МАНИЈА неделен онлајн турнир со КЕШ добивки во вредност од неверојатни 600.000 денари. 

Нови изненадувања од тимот на Видеолотарија Касинос Австрија за играчите на интернет игрите на среќа на  единствената легална платформа за интернет игри на среќа во Македонија 2win.мк. Од 13.05.2024 до 19.05.2024 две супер промоции.

Едната промоција се однесува на бонус добивките кои се доделуваат за најсреќните активни учесници во електронската игра „Рокетмен“.  Бонус добивките се во вид на промотивни кредити кои можат да се искористат само за влогови во рамки на „Рокетмен“ играта на среќа. Можност за освојување на бонус добивка имаат учесниците во играта „Рокетмен“, кои во периодот на промоцијата имаат барем една започната и завршена добитна рунда, по основ на реален влог во износ од најмалку 20 денари. Еден учесник може да освои само една бонус добивка. Сите детали кои се однесуваат на правилата за овој бонус се достапни на следниов линк.

Втората промоција во периодот од 13.05.2024 до 19.05.2024,  нуди можност за кеш добивки во фонд од 600.000 денари. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат учесниците во видеолотариските игри на среќа и спортско обложување. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите  на единствената легална платформа за  интернет игри на среќа -2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн

Се вчитува...